MrKoll

by Johan Steen

Hos Mrkoll.se kan du göra sökningar för att få fram information om övriga privatpersoner. Mrkoll. se samlar data från offentliga databaser och omvandlar sedan denna för att göra den mer lättförståelig för konsumenter. På hemsidan finns information om personer som är 16 år eller äldre och du kan söka upp totalt 8,4 miljoner personer i databasen.

Du kan kombinera följande uppgifter för att göra en optimal sökning:

  • Fullständigt namn med förnamn och efternamn
  • Delar av ett namn kombinerat med adress till personen
  • Sökning med personnummer till personen
  • Telefonnummer till personen

Registrets övriga funktioner

På hemsidan finns topplistor över de mest sökta personerna och denna delas också upp utifrån vilken kommun som det gjorts flest sökningar på. Det finns också listor på högst deklarerade medianinkomst och här specificeras olika orter i Sverige där Vällingby i dagsläget ligger på första plats, följt av Täby på andra plats samt Stockholm på tredje plats.

Vem har flest sökningar?

Genom Mr koll kan du också få upp information gällande hur ofta en person är eftersökt. Denna funktion visar också vart sökningarna har genomförts och du kan lätt göra en sökning på ditt eget namn och den stad du bor i för att se hur ofta du blivit eftersökt under den senaste tiden.

Kan man ta bort uppgifter från MrKoll?

Alla de uppgifter som finns i databasen kommer från svenska myndigheter och är tillgänglig för alla utifrån den offentlighetsprincip som finns i Sverige. På så sätt går det inte att ta bort MrKoll. Kanske har du redan provat att skriva ”Kan ni ta bort mig från mrkoll” till deras kundservice? eller ”Vem kollar mig på MrKoll?” Kanske har du sökt på orden ”mrkoll anonym” på Google men inte fått upp någonting. Då har du antagligen fått samma svar som nämns här.

Vid dödsfall som för till exempel Einar Nils Grönberg

MrKoll har säkert lämnat ut massor med uppgifter om den kända rapparen Einar Grönberg mrkoll. Han var också en offentlig person, som tyvärr miste livet 2021, Sökningar har säkert gjorts efter andra kända personer. En annan offentlig person som det varit mycket prat om är Johann Binninge mrkoll men han är inte eftersökt mer än sju gånger. Beata Ratzman mrkoll har inte uppgifter om denna kvinna som tyvärr också miste livet tidigare i år.

MrKoll och Flashback

Du har kanske läst om MrKoll Flashback och känt att MrKoll förstör mitt liv, men oroa dig inte. Det finns inga uppgifter som andra inte kan komma i mrkoll kontakt med om de vill. Mrkoll ta bort går tyvärr inte oavsett hur mycket du önskar att du kunnat radera uppgifter om dig själv.

You may also like