CREED1

Creed Aventus – en pärla i dofternas rike

by Sebastian Hallberg

Creed Aventus är en parfym framtagen av det prestigefyllda parfymföretaget Creed. Parfymen lanserades 2010 och den har sedan dess blivit en populär doft, både för män och i sin version för kvinnor. Creed Aventus finns även som doftljus, så att du kan få samma ljuvliga doft i ditt hem. Dessa doftljus har skapats med Creed Aventus-parfymen och ger en mjuk och behaglig doft i rummet.

Kort om The House of Creed

Grundades1760 i England
GrundareJames Creed
Första produktEtt par parfymerade läderhandskar som levererades till Kung George III
Företaget drivs idag avSjunde och åttonde generationen, Oliver och Erwin Creed

Köp Creed Aventus som prov eller i fullstor flaska

Creed Aventus har en maskulin och sensuell doft. Den beskrivs som att den har toner av:

  • Apelsin
  • Bergamott
  • Ananas
  • Peppar
  • Rosmarin
  • Patchouli
  • Vetiver

Creed Aventus finns i olika storlekar, inklusive 50 ml, 100 ml och en ännu större förpackning på 1000 ml. Du kan också hitta små provflaskor av Creed Aventus, så att du kan testa doften innan du köper en fullstor flaska.

Parfymen finns dessutom i en version speciellt utvecklad för kvinnor, kallad Creed Aventus for Her. Denna parfym har en blommig och fruktig doft, med toner av ros, jasmin, ylang-ylang och päron.

Creed saluför också en cologne som heter Aventus Cologne. Även denna kan du köpa som prov i mindre storlek för att kunna avgöra om du tycker bättre om den och dess friskare doft. 

Handla på eBay eller någon annanstans

Du kan köpa Creed Aventus från olika återförsäljare, inklusive i parfymbutiker och på nätet. Du kan också hitta Creed Aventus på eBay, en webbplats där du kan köpa och sälja olika saker. Var dock noga med att kolla om säljaren är pålitlig och att du får en äkta flaska av Creed Aventus innan du fullföljer ditt köp.

Du bör också vara medveten om att det finns kloner av Creed Aventus på marknaden. Det betyder att det finns parfymer som liknar Creed Aventus men som inte är gjorda av Creed. Dessa parfymer kan vara billigare än Creed Aventus, men de kan också vara av lägre kvalitet och ge en mindre behaglig doft. Så var lite uppmärksam på vad du köper egentligen.

Creed Aventus vs Creed Green Irish Tweed

Creed Aventus kan jämföras med Creed Green Irish Tweed, en annan populär parfym från Creed. Green Irish Tweed har dock en mer kryddig och klassisk doft, med toner av citron, vetiver och sandelträ, medan Creed Aventus har en mer sensuell och maskulin doft. Båda två är mycket populära parfymer och det finns många som gillar både den ena och den andra.

Oavsett om du väljer Creed Aventus eller Creed Green Irish Tweed, är du garanterad en högkvalitativ parfym med ljuvlig doft. Båda två har gott om lojala användare.

Creed Aventus parfymolja

En annan möjlighet är att köpa en parfymolja med doften av Creed Aventus. Parfymoljor är en mycket koncentrerad form av parfym. Dessa kan användas på olika sätt, till exempel genom att du droppar några droppar på halsen eller i håret. Oljan är ett bra sätt att testa doften av Creed Aventus på ett alternativt sätt.

Du kan också hitta parfymolja med doften av Creed Aventus i olika doftljus eller doftpinnar. Dessa produkter kan ge en mycket långvarig doft och är ett bra alternativ om du vill ha en behaglig doft i hemmet.

Oavsett om du väljer att köpa ett doftljus, en provflaska, en parfymolja eller en fullstor flaska av Creed Aventus, kan du vara säker på att du får en högkvalitativ parfym med en ljuvlig och sensuell doft. Creed Aventus har en doft som många människor älskar och som har många lojala användare.

You may also like