buffet23

Mocca deli Linköping – livsnjutning och avkoppling för själen.

by Johan Steen

Mocca deli Linköping erbjuder livsnjutning för magen och avkoppling för själen. Mocca delis meny, får en verkligen att instämma. Mångas första tanke när de läser namnet Mocca, är att det rör sig om ett café, men Mocca deli är en restaurang som serverar pizza, pasta, wraps och sallader. Utöver Linköping finns Mocca deli bland annat i Örebro och Västervik. Snart öppnar man även i Göteborg, Malmö och Sundsvall.

Snabba fakta om Mocca deli:

Vad?Snabbt växande restaurangkedja
Var?Bland annat i Linköping, Norrköping, Västervik och Örebro.
När?Mocca delis öppettider i Linköping är alla dagar från 11-22 samt till 23 på fredagar och lördagar. På söndagar stänger de klockan 20.
Varför?För att njuta av god och fräsch mat

Menyn på Mocca deli

Mocca deli har samma utbud på alla restauranger, vilket innebär att menyn på Mocca deli i Västervik och Örebro är samma. Menyerna innehåller en mängd godsaker och du kan bland annat välja mellan flertalet spännande pastarätter. Här hittar du allt från klassisk carbonara till linguine salsiccia samt ravioli med gorgonzola. 

Hos Mocca deli hittar du även wraps. Du kan välja mellan vegetariska alternativ, eller maträtter med bland annat kyckling. Känner du för att dela något smått kan charkbrickan vara ett bra alternativ.

En annan spännande sak är Mocca delis flatbread pizzor, som finns i inte mindre än 17 varianter. Du kan få varianter där två personer delar två pizzor, eller större varianter avsedda för tre till fyra personer. 

Utöver detta serverar Mocca deli även sallader och bowls, samt ett antal stående rätter. Bland de fasta rätterna hittar du till exempel lasagne samt en vegantallrik med falafel.

Smidig take away i Mocca delis app

Ladda ner Mocca delis app så kan du förbeställa och hämta din take away, smidigare kan det inte bli. Maten tillagas medan du beger dig till närmaste Mocca deli, och när du är framme står maten redan och väntar på dig.

Mocca deli har en rad innovativa idéer, och verksamheten känns spännande. Vill du läsa mer om Mocca delis finansiella utveckling som bolag, hittar du information om dem på hemsidan allabolag.se.

Hos Mocca deli kan du även njuta av riktigt härliga sötsaker efter maten. Mocca deli serverar både våfflor, och sin specialitet nutella pizzor. Så är du sötsugen har du verkligen kommit till rätt ställe.

Dryckerna på menyn hos Mocca deli

Mocca deli är mycket mer än bara mat och hos dem kan du slinka in på en öl eller ett glas vin. Både öl- och vinsortimentet känns genomtänkt, och känner du inte för något av dessa alternativ kan du även få ett antal olika ciders.

Mocca deli har hakat på trenden att servera festliga och lyxiga cocktails. Här bjuds du på spännande varianter som After Eight och Old Cuban. Känner du för att lyxa till kaffet erbjuder de även ett antal klassiska kaffedrinkar såsom kaffe Karlsson, Baileys Coffee och Irish Coffee.

Om du var ung på nittiotalet eller i vart fall var ute i svängen, då minns du säkert de populära shotsen. Tro det eller ej, men hos Mocca deli är shotsen tillbaka i en Galiano variant.

Mocca deli känns verkligen som ett spännande restaurangkoncept som vi med spänning följer i deras fortsatta utveckling.

Mocca delis bästa:

  1. Shotsen
  2. Old Cubano
  3. Flatbread Pizza
  4. Charkbrickan

You may also like