Den unga kvinnan har blivit skjuten mitt på öppen gata i Malmö. Dessutom bar hon på sitt barn i famnen när hon blev ihjälskjuten. Trots att den unga kvinnan snabbt blev förd till sjukhus kunde de inte hålla kvar henne vid liv. Hon avled på sjukhuset. Mordet har skakat Malmö och flera vittnen har sett vad som hänt och försökt hjälpa till med att vittna.

Kvinna skjuten Malmö Flashback

Eftersom mordet skedde på öppen gata har det funnits många vittnesmål. Därför har trådarna på Flashback varit varma om vad som faktiskt har hänt. Kvinnan som blivit ihjälskjuten ska bara ha varit 31 år. Dessutom framgår att ytterligare två personer blivit förda till sjukhus. Samtidigt är det oklart om de andra två haft en relation till kvinnan.

Därefter blir en man gripen och anhållen för misstanke avseende medhjälp till mord och grovt vapenbrott. Vissa vittnen har hunnit ta fram mobilen och fångat gärningsmannen på video, där det tydligt syns att en person snabbt försöker ta sig från platsen där mordet skedde.

Minister kallar gärningsman för odjur

Händelsen blev snabbt en riksnyhet och förutom en stor sorg kände många en stor ilska och frustration. Olika ministrar uttrycker sig väldigt starkt om händelsen som de menar har passerat alla gränser. Efter mordet har flera personer blivit gripna och anhållna.

You may also like