En person inom produktionen av Lets dance har blivit anklagad för sexuellt övergrepp av en kvinna som dessutom är en kollega. Det påstådda övergreppet inträffade under en utekväll med produktionen på det kända utestället Spy bar.

Enligt uppgifter ska mannen fört ner sin hand innanför den kvinnliga kollegans trosor mot hennes vilja. Bolaget som står för produktionen av Lets dance, Mastiff påbörjade en utredning om vad som egentligen hände den där kvällen på Spy bar.

Efter en grundlig utredning har de dock bestämt sig för att lägga ner fallet. Enligt produktionsbolaget finns det inte längre skäl till att fortsätta. Mannen som initialt var anklagad är en nyckelperson och har varit med under många år.

Flashback Lets dance övergrepp

På forumet Flashback i början av tråden är det några som försöker lista ut vem det kan vara. Men de kommer snabbt fram till att det kommer vara nästintill omöjligt att ta reda på eftersom det kan vara vem som helst i produktionen.

Det diskuteras även flitigt vad som ska räknas som ett sexuellt övergrepp. Att det i det här fallet kanske inte varit så allvarligt som media försöker få det till. Det är dock inget vi kommer ta ställning till.

You may also like