Logan Paul VS Floyd Mayweather

by Johan Steen

Efter en lång tid av rykten, kontroverser och allmän hype var det den 6:e juni 2021 äntligen dags. Floyd Mayweather skulle göra comeback, i en prestigefull uppvisningsmatch mot Youtubern Logan Paul.

I åtta ronder slogs de båda männen, för att efteråt omfamna varandra och dela respektfulla och vänliga ord sinsemellan. Här har du en respektfull match som kanske inte bjuder på den mest spännande boxningen, men är ändå värd att se.

Uppvisningsmatch med märkliga specialregler

I god tid i förväg bestämdes reglerna, som kan tyckas vara lite märkliga. Bland annat skulle matchen inte ha några poängdomare, och ingen vinnare skulle utses. Utöver det så var knockouts tillåtna, hjälmar fick inte användas och handskarna låg på 12 ounces.

Matchen var uppdelad i åtta stycken treminutersronder, och då ingen knockout skedde gick de alla åtta ronderna.

Vem gick segrande ur matchen

I och med att det var en uppvisningsmatch utan poängdomare var det ingen som gick segrande ur matchen. Dock har experter och fans debatterat flitigt online om vem som vann Logan Paul VS Floyd Mayweather uppvisningsmatchen.

Du kan hitta de som säger att Floyd vann, och samtidigt hitta någon som tycker att Logan gick vinnande ur kampen. De flesta är dock eniga om att Floyd vann, men att några ronder ändå gick till Logan.

You may also like